ELEŞTİRENE HAİN DEMEYİN

TMOBB Orman Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Muhammet Bayramoğlu, Trabzon’da infiale neden olan kentin kalbi Boztepe’ye yapılacak olan viyadükleri eleştirdi. Trabzon’da eleştiri yapanların hain ilan edildiğine dikkat çeken Başkan Bayramoğlu, “Trabzon’da insanların başına bir şey gelecek ki akıllanacağız. Trabzon’da bir şey söyleyince hain olunuyor. Dinleyen kimse yok. Trabzon’da uyarı yapıyoruz dinlemiyorlar.” dedi.

İSTİNAT DUVARI ŞART

Trabzon Boztepe’ye Kanuni Bulvarı nedeniyle yapılacak olan tünel ve viyadüklerin yapımı aşamasında bölgede yaşayan insanların önlem alınması risk altında olduğunu belirten TMOBB Orman Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Muhammet Bayramoğlu, “Umuyorum ki oraya bir istinat duvarı yapılacaktır.” dedi. İstinat duvarı yapılmaması durumunda insanların tehlike altında olduklarını belirten Bayramoğlu, “Boztepe’de kesilen ağaçlar yağmur sularını engelliyordu. O bölge kayalık bir alan olmasına rağmen ağaçlar o noktada önemli bir görev üstleniyordu. Bunların hepsinin üzerinden geçtiler. Başımıza bir şey gelecek ki biz akıllanacağız. Viyadüklerin çevresinde yaşayacak insanlar için halihazırda bir tehlike görülmüyor yapıların arkasına istinat duvarı yapılacağına inanıyorum. Çünkü mühendislik bakımından bunun yapılması gerekiyor. Ve bunu umuyorum.” diye konuştu.

TRABZON’DA KONUŞAN HAİN OLUYOR

Trabzon’da kentle ilgili problem ve projelerle ilgili düşüncelerini aktaranların hain ilan edilmesinden şikâyet eden Başkan Bayramoğlu, “Trabzon’da bir şey söyleyince hain olunuyor. Dinleyen kimse yok. Trabzon’da uyarı yapıyoruz dinlemiyorlar.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.