EVLAT KAFASINA BABA ŞEFKATİ

Trabzon'da oğlundan kafa yiyerek yaralanan baba, polis tarafından getirildiği karakolda oğlundan şikayetçi olmadı. Hayırsız evladı affetmeyin savcı,8 aydan 2 yıla kadar hapis istedi.
‘NE OLDU OĞLUM' DİYE SORDU KAFAYA YEDİ
Trabzon'un Pazarkapı Mahallesinde gece bekçiliği yaparak geçimi sağlayan C.B., çalıştığı iş yerine gelen ve elinden kan akan oğlu M.B.'ye, ‘Ne oldu oğlum' diye sordu. Bunun üzerine sinirlenen M,B. babasına kafa attı. Aldığı kafa darbesinin etkisiyle yere yığılan baba C.B., yerden kalkarak alkollü olan oğlunu sakinleştirmeye çalıştı. Babaya bıçak çeken oğul Murat B., ihbar üzerine olay yerine ulaşan polis ekipleri tarafından etkisiz hala getirilerek, gözaltına alındı. 
EVLADINDAN KAFA YEDİ, ŞİKAYETÇİ OLMADI
Çarşı Polis Merkezi'ne götürülen M.B. "Bir olaya sinirlendiğim için cama yumruk attım. Elim kesildi. Daha sonra babamın çalıştığı yere gittim. Babamla karşılaşınca, tartışmaya başladık. Babama kafa attım. Babam bana bir şey yapmadı" dedi. Baba C.B. ise, "Elinden kan aktığını görünce, ne olduğunu sordum. Alnıma kafa attı, yere düştüm. Kalktım ve alkollü olan oğlumu sakinleştirmeyi çalıştım. Elinde bıçak olduğunu polislerden öğrendim. Ben oğlumdan şikayetçi ve davacı değilim" dedi. 
BABAYA KAFA ATAN EVLADIN HAPSİ İSTENDİ
Soruşturmayı tamamlayan Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheli M.B. hakkında basit yaralama suçundan 8 aydan iki yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı. Babanın affettiği evladı affetmeyin savcı, M.B.'nin asliye ceza mahkemesinde yargılamasına karar verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105