Gönülleri Fethedip Dua Alıyor

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ KÖSEOĞLU, İLÇELERİ ARŞINLAMAYA DEVAM EDİYOR

TBMM’nin tatile girmesine rağmen Trabzon’da çalışmalarını hız kesmeden sürdüren ve Halk Günü uygulamasını ilçelere taşıyan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, önce Köprübaşı’nda sonra da Dernekpazarı’ndaydı. Esnaf ve yatırım ziyaretlerinin yanı sıra mahalle ve hasta ziyaretleri de yapan Köseoğlu, hem gönülleri fethediyor hem de dua alıyor.
İlk olarak Köprübaşı ilçesine giden Milletvekili Köseoğlu, Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke ve AK Parti İlçe Başkanı Cevdet Karakaş’la birlikte Halk Günü uygulamasını gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Daha sonra ilçede esnaf ziyaret yapan Milletvekili Köseoğlu, Köprübaşı'nda yapımı devam eden yeni belediye binası ile DSİ tarafından ihalesi yapılan dere ıslah çalışmalarının durumu hakkında bilgi aldı.
Milletvekili Köseoğlu’nun bir sonraki durağı ise Dernekpazarı ilçesi oldu. Buradaki ilçe binasında Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık ve AK Parti İlçe Başkanı Zeki Avni Usta ile Halk Günü yapan Milletvekili Köseoğlu ardından esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek selamladı.
Dernekpazarı’nda vatandaşlarla hasret gideren ve özellikle gurbetçi vatandaşlar tarafından özel ilgili gören Milletvekili Köseoğlu,  gördüğü ilgiden memnun kaldı. Köseoğlu, “Dernekpazarı ilçemizde birçok projemiz hayat buldu. Bir kısmı yapılmakta ve halen proje aşamasındaki çalışmalarımız sürmektedir. Bizler tatil istirahat demeden her zaman vatandaşın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.
TURİZMCİLERE YATIRIM ÇAĞRISI YAPTI
Milletvekili Köseoğlu, ilçede planlanan bir turizm tesisinin yerinde inceleme yaparak yatırımcılara da çağrıda bulundu. Milletvekili Köseoğlu, “Dernekpazarı'nda turizm yatırımı planlayan işadamı hemşerimiz Sayın Metin Al ile tesis kurmayı planladığı alanı inceledik. Hemşerimiz olan tüm yatırımcıları memleketlerine yatırım yapmaya özellikle davet ediyorum” dedi.
HASTALARI ZİYARET ETTİ DUA ALDI
İlçe merkezindeki esnafların yanı sıra mahallelere çıkarak hasta ziyaretleri de gerçekleştiren Milletvekili Köseoğlu, “Dernekpazarı Güney Mahallesinde 102 yaşındaki Fatma Er ninemizi, yine 83 yaşındaki Emine Saygılı halamızı ve 99 yaşındaki Ayşe Özen teyzelerimizi ziyaret ettik dualarını aldık. Rabbim büyüklerimizin dualarını yanı başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.
Dernekpazarı'nda yapımı devam eden Kaymakamlık binası, ilçe emniyet müdürlüğü binası ve 28 konutluk afet konutu inşaatlarında incelemelerde bulunan Milletvekili Köseoğlu, yetkililerden bilgi alarak eksikliklerin giderilmesi noktasında bazı görüşmeler yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105