Kadın girişimcilere 25 bin TL destek

25 bin TL destek

İnovasyonda Kadın Projesi, III. Girişimcilik Kampı, KADEM ve TÜBİTAK MARTEK işbirliği ile başladı. Kadın girişimciler, 11-30 Eylül tarihleri arasında girişimcilik kampına başvuru yapabilecek. Katılımcılar kamp süresince fikirlerini nasıl geliştirebilecekleri, sektörde kendilerine nasıl yer bulacakları ile ilgili de tecrübe edinme şansı yakalarken, kamp sonunda seçilecek başarılı projeler, proje başına 25.000 TL ilave destekle ödüllendirilecek.

İnovasyonda Kadın Projesi, kadınların girişimcilik yeteneklerinin artırılması ve bunları nitelikli istihdam oluşturma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri amacıyla üç yıl önce hayata geçirildi. Birincisi 31 Ağustos-4 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılan İnovasyonda Kadın Girişimcilik Kampı’nın ikincisi ise 19-24 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi.

SON BAŞVURU 30 EYLÜL

KADEM ve TÜBİTAK MARTEK ortaklığı ile yürütülen İnovasyonda Kadın Projesinin bu yıl, III. Girişimcilik Kampı düzenlenecek. Girişimcilik kampına katılarak projelerinin işleri olmasını isteyen tüm kadın girişimciler, 11-30 Eylül tarihleri arasında; ARGE, bilim, teknoloji ve yenilik içeren iş fikirleri projeleri ile kampa başvuru yapabilecek. Başvuru sürecinin ardından TÜBİTAK Marmara Teknokent (MARTEK) hakemlerinin yapacağı değerlendirme sonucunda finale kalan 30 proje belirlenecek.

Finale kalan projelerin sahibi 30 kadın girişimci, 08-14 Ekim 2017 tarihleri arasında III. Girişimcilik Kampı’nda beş gün boyunca, akademisyenler tarafından girişimcilik, pazarlama ve ticarileştirme alanlarında eğitim alarak, tecrübe paylaşımı ve uygulamalar yapacak. Katılımcılar kamp süresince fikirlerini nasıl geliştirebilecekleri, sektörde kendilerine nasıl yer bulacakları ile ilgili de tecrübe edinme şansı yakalayacak. Kamp sonunda seçilecek başarılı projeler, ulusal ve uluslararası resmi kurum ve kuruluşlar tarafından verilen finansal desteklerden birini almaya hak kazanılırsa, proje başına 25.000 TL ilave destekle ödüllendirilecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105