KAFAYI ÇEKTİ İHBARI YAPTI

‘Teröristler yolumu keserek cep telefonumu ve paramı aldı’ ihbarı yapan kamyoncunun alkollü olduğu ve asılsız ihbarda bulunmak suçundan gözaltına alındığı öğrenildi. 

BİRLİKLER ALARMA GEÇİRİLDİ 

Doğu Karadeniz Bölgesi ‘nde PKK terör örgütüne yönelik operasyonlar aralıksız olarak sürürken,  Giresun’un Alucra İlçesi Koman Yaylası kırsalında Hasan K. (53) adlı kamyon sürücüsü üçü kadın 8 teröristin yolunu taşlarla ve ağaçlarla kestiğini 500 TL parasını ve cep telefonunu gasp ettiğini yönünde ihbarda bulundu. İhbar üzerine Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı birlikler Kurtbeli mevkiinde Koman yaylasına sevk edildi. Ardından tüm birlikler harekete geçirildi. Bölgede geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Havadan ve karadan gerçekleşen arama ve tarama faaliyetleri sonucunda teröristlerin izine rastlanılmadı. 

CEP TELEFONUNU BULMAK İÇİN…

Giresun Jandarma Komutanlığı teröristlerin eşkalini belirlemek üzere kmyon sürücüsü Hasan K.’ya ulaştı. Yapılan görüşmede Hasan K.’nın alkollü olduğu belirlendi. Alkollü olan Hasan K,  telefonu çalındığı ve bulunması için yalan ihbarda bulunduğunu itiraf etti. Gözaltına alınan ve 200 promil alkollü olduğu belirlenen Hasan K. hakkında güvenlik güçlerine yalan beyanda bulunmak suçundan adli işlem başlatıldı. Bu arada yıl boyunca aralıksız olarak süren operasyonlarda Trabzon’da tutunamayan teröristlere yönelik operasyonların Giresun ve Gümüşhane kırsalında sürdüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.