Mahrem İmamlarla Bağlantıları Varmış

Trabzon’da FETÖ/PDY üyesi olduğu belirlenen iş adamı ve esnaflardan olaşan 18 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan iş adamı ve esnafların kimler olduğunun ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

BAĞLANTILARI ORTAYA ÇIKTI 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte FETÖ/PDY’nin iş adamı ve esnaf yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği belirlenen 18 kişiye yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Ev ve işyerlerinde arama yapan polis, 18 kişiyi gözaltına aldı. Mahrem imamlarla bağlantısı olduğu belirlenen örgüt üyelerinin bazılarının da bir dönem KARGİD üyeliğinde bulunduğu belirlendi. FETÖ/PDY üyelerinin sorgusuna başlandığı öğrenildi. 

POLİS GÖZALTILAR YAPABİLİR 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün FETÖ/PDY üyelerine yönelik yaptığı operasyonların devam edeceği öğrenildi. Gözaltına alınanların arasında itirafçıların sayısının çok alması ve ifadelerde isimleri geçenlerin gözaltı yapılmasının an meselesi olduğu öğrenildi. Bu arada ifadelerde isimleri geçen birçok kişinin firari olduğu ileri sürüldü.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonFETÖPdyPyd
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105