Rize'de Facianın Eşiğinden Dönüldü

Rize, Sanayide aniden geri manevra yapan TIR, arkasındaki aracı bir süre sürükledikten sonra durabildi, araçta bulunan baba-oğul ölümden döndü.

Rize Merkez Sanayi karşısında yaşanan kaza güvenlik kameralarına yansıdı. TIR’ın geri manevrası esnasında arkasındaki araçta bulunan iki kişi ölümden döndü. Oğluyla beraber korku dolu anlar yaşayan Güneysu MHP İlçe Başkanı Kazım Kara, yüzlerce aracın girip çıktığı petrolde geriyi görmeden yapılan manevranın az kalsın oğlunun ve kendi canına mal olacağını söyledi. Merkez sanayi sitesi karşısında yaşanan olayda, gaz taşıyan TIR’ın ileri giderken aniden geri manevra yapması sonucunda faciadan dönüldü. Arkasındaki özel otoyu fark etmeyen tır sürücüsü, aracı bir süre sürükledi. Özel otomobil sürücüsü Kazım Kara ise arkasında başka bir araç olduğu için kaçamayarak bir süre sürüklendi. TIR sürücüsü bir süre sonra durumu fark ederek aracını durdurdu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.