Tişörtü gönderene gözaltı kararı çıktı

Muğla'da duruşmaya giderken giydiği ‘Hero’ yazılı tişört ile gündeme gelen Astsubay Gökhan Güçlü'nün kız kardeşi Bahar Güçlü, hakkında gözaltı kararı çıktı. Öğrenci olduğu belirlenen Bahar Güçlü her yerde aranıyor.

HERO TİŞÖRTÜ GİYMİŞTİ
Marmaris'te 15 Temmuz darbe gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otele saldırı düzenleyen darbeci askerlerin yargılandığı davada tutuklu olan Astsubay Gökhan Güçlü, Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya üzerinde kahraman anlamına gelen 'Hero' altında ise İngilizce 'Kahramanlar ölümsüzdür' yazılı bir tişörtle gelmişti.

SAVCILIK GÖZALTI İSTEDİ
Yapılan soruşturma üzerine Muğla'da tutuklu olan Gökhan Güçlü'ye tişörtü 30 Haziran tarihinde Trabzon üzerinden kargo ile gönderildiği belirlendi. Kargoda tişörtün yanı sıra bir de mektup olduğu tespit edildi. Gazete61.net haber merkezinin edindiği bilgiye göre olayla ilgili olarak soruşturma başlatan Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na talimatı göndererek, Trabzon'dan Muğla'ya üzerinde 'Hero' yazılı tişörtü gönderen Bahar Güçlü'nün gözaltına alınmasını istedi.

İFADESİ ALINIP BIRAKILACAK
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine harekete geçen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bahar Güçlü’nün adresinde olmadığı tespit edildi. Bahar Güçlü ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılacağı öğrenildi. Bu arada cezaevi idaresi ve infaz koruma memurları hakkında da adli ve idari soruşturma başlattığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.