Trafik magandaları gazilere saldırdı

 2 gazi ve otomobilde bulunan yakınları, kendilerini takip eden 4 saldırgan tarafından dövüldü. 1'i çocuk, 6 kişi hastanede tedaviye alınırken, olay anı da güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, dün akşam saatlerinde, Eskişehir yolu üzerinde meydana geldi. Sol bacağını kullanamayan gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, 06 EF 2415 plakalı otomobiliyle giderken, plakası belirlenemeyen hafif ticari aracın sürücüsü ile 'yol vermeme' yüzünden tartışma yaşadı. İçinde eşi Seda Kızılkaş, 2 yaşındaki çocukları Ada Kızılkaş ile belden aşağısı tutmayan kendisi gibi gazi olan arkadaşı Muzaffer Oktay, onun annesi Kadriye Oktay ve kız kardeşi Gamze Oktay'ın da bulunduğu aracın önü, hafif ticari aracın sürücüsü tarafından kesildi. Gazilerle ailelerinin içinde olduğu otomobil, bir alışveriş merkezinin önünde sıkıştırıldıktan sonra hafif ticari araçtan inen 4 kişi tarafından tekmelendi.

Bu sırada öfkeli saldırganlardan uzaklaşan gaziler ve ailelerinin bulunduğu otomobil, yaklaşık 3 kilometre sonra yol kenarındaki bir akaryakıt istasyonuna girdi. Arkalarından araçlarıyla istasyona gelen 4 kişi, bu kez de otomobilin camlarını kırdı. Şüpheliler, Oktay’ı otomobilin içinde, koltuk değnekleriyle ayakta durmakta zorlanan arkadaşı Kızılkaş’ı da otomobilin dışına çıkararak, dövdü. Bu sırada gazi aileleri de otomobilden inip, saldırganları durdurmaya çalıştı. Saldırganların otomobilde bulunan 2 yaşındaki çocuğa da saldırılması üzerine akaryakıt istasyonu çalışanları engel olup, saldırganları güçlükle durdurabildi. Saldırganlar hafif ticari araçla kaçarken, ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri peşlerine düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105