UÇAĞI GÖRDÜ  UÇAKTAN İNDİ

Yapılan aramadan sonra uçak 1 saat 20 dakika rötarlı olarak İstanbul’a hareket etti. Bu arada önceki gün THY’nin İstanbul- Trabzon seferini yapan yolcu uçağında çıkan kavga sonucunda alkollü olduğu belirlenen iki kişi gözaltına alındı. 23.45’da kalkması planlanan uçak saat 01.30’da İstanbul’dan hareket ederek Trabzon’a ulaştı.

Trabzon’dan İstanbul’a gitmek üzere uçağa binen bir kişi, pist başında kaza yapan uçağı görünce uçaktan inmek istedi. Kabin ekibi, yolcuyu sakinleştirmek istedi. Tüm çabalar sonuçsuz çıkınca, uçak geri döndü. Yapılan aramadan sonra uçak 1 saat 20 dakika sonra rötarlı olarak İstanbul’a hareket etti.

PİS BAŞINDA İNMEK İSTEDİ

THY’nin Trabzon-İstanbul seferini yapan uçakta bir yolcu sinir krizi geçirdi. Trabzon’dan İstanbul Atatürk Havalimanı’na gitmek üzere önceki gün saat 13.00’da hareket eden uçak, pist başı yaptı. Uçağın kaptan pilotu son hazırlıklarını yaptığı sırada hafta sonu kaza yapan uçağı gören bir yolcu, ayağa kalkarak uçaktan inmek istediğini söyledi. Fenalaşan yolcuyu kabin ekibi sakinleştirmek istedi. Tüm ısrarlara rağmen yolcu uçaktan inmek istediğini söyledi. Bunun üzerine kabin ekibi, durumu kaptan pilota iletti. 

UÇAK GERİ DÖNÜŞ YAPTI

Kaptan pilot tüm ısrarlara rağmen uçaktan inmek isteyen yolcu için kuleyle irtibat kurarak, geri dönüş yaptı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan kişinin ifadesine başvuruldu. Bu sırada uçaktaki tüm valizler yeniden kontrolden geçirildi. Yapılan incelemenin ardından uçak 1 saat 20 dakika gecikmeli olarak Trabzon’dan ayrıldı. Bu arada önceki gün THY’nin İstanbul- Trabzon seferini yapan yolcu uçağında çıkan kavga sonucunda alkollü olduğu belirlenen iki kişi gözaltına alındı. 23,45’da kalkması planlanan uçak saat 01.30’da İstanbul’dan hareket ederek Trabzon’a ulaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.