YANAKTAN MAKASA CEZA

Trabzon’da 5 yıl önce suç işleyen kişi, yeniden suç işleyip ceza alınca, eski cezası ile karşı karşıya kaldı.  

İLK CEZASINDAN HAPİS YEDİ

Trabzon’un Erdoğdu Mahallesi’nde 10 Temmuz 2012 tarihinde özel aracıyla gezinti yaparken, U.K. adlı genç kızın yanağından makas alan M.D., hakkında cinsel saldırı iddiasıyla dava açıldı. Şikayet üzerine açılan davarda kötü bir niyetinin olmadığını ileri süren M.D., bir yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Asliye Ceza Mahkemesi, sanığını iyi hali nedeniyle hapis cezasını 5 yıl süreyle erteledi. 

İKİNCİ KEZ SUÇ İŞLEYİNCE….

Yargılama sonunda mahkeme tarafından cezası ertelenen M.D. ev arkadaşıyla kavga ettiği için hakkında hakaret, yaralama ve tehdit iddiasıyla dava açıldı.  Arkadaşının çenesi kırdığı ileri sürülen M.D., yargılama sonucunda hakaretten 90 gün karşılığında bin 500 TL para cezasına, tehditten 5 ay ve yaralamadan 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hakim,  M.D.’nin iki hapis cezası için denetimi serbestlikten faydalanmasına hükmetti. M.D. ilk suçun kesinleşme sürecinin dolmasına bir ay kala ceza yediği için ilk cezayı da çekecek.

Anahtar Kelimeler:
TacizMakas
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.