16 müdür geliyor, 2 müdür gidiyor

Elindeki mevcut kadro ile kentte huzuru sağlayan müdüre takviye güç gönderildi

Emniyet Genel Müdürlüğü, tayin atama döneminde 16 polis müdürünü Trabzon’da görevlendirdi. Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, Trabzon’a görevlendirilen müdür ve emniyet amirlerinin görev yerlerini belirledi.

EKİBİNE TAKVİYE GÜÇ GÖNDERİLDİ

Trabzon’da uzun yıllardır yaşana müdür açığı sonunda bitti. Trabzon’da göreve başladıktan sonra elindeki mevcut kadro ile olağanüstü bir çalışma örneği sergileyen ve asayişi en üst düzeyle sağlayan Emniyet Müdürü Metin Alper yeni dönemin planlamasını yaptı. Türkiye’nin çeşitli illerinden Trabzon’a gönderilen polis müdürleri görev yerlerini belirleyen Emniyet Müdürü Metin Alper’in halkla kurduğu diyalog ise, tüm kesimler tarafından büyük takdir topluyor.

UYUŞTURUCU TACİRLERİNİN BELİNİ KIRDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından, Adıyaman’dan alınarak Trabzon’a gönderilen Metin Alper, kaçakçılara yönelik kentte gerçekleştirdiği operasyonlarla özellikle uyuşturucu tacirlerinin adeta belini kırdı. Uyuşturucu tacirlerin yeni yöntemlerini deşifre eden Emniyet Müdürü Alper’in ekibi, kentte son bir ayda gençleri zehirleyenlere yönelik ard arda operasyonlar gerçekleştirdi.

16 MÜDÜR GELİYOR, 2 MÜDÜR GİDİYOR

İki polis müdürünü Trabzon’da Çorum ve Ankara’ya tayin eden Emniyet Genel Müdürlüğü, uzun yıllardır yaşanan müdür açığı böylece gidermiş oldu. Trabzon’a 7, 2. Sınıf Emniyet Müdürü, 3, 3. Sınıf Emniyet Müdürü, 2, 4. Sınıf Emniyet Müdürü ve 4 emniyet amiri atandı. Trabzon Özel Harekat Müdürü ve Terör Müdürü ise tayin oldu. Özelikle ilçelerde üst düzey müdürlere görev verildiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
TerörEmniyetMüdürTayin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105