ÖZEL EKİP CİNAYETİN SIRRINI ÇÖZECEK


Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edildiği ve iki polisin yaralandığı silahlı saldırının aydınlatılması için Rize ve Trabzon'da görevli polislerden özel ekip oluşturuldu. 
CİNAYETE ÖZEL EKİP GÖREVLENDİRİLDİ
Rize Emniyet Müdürlüğü’nde 11 Aralık tarihinde gerçekleşen silahlı  saldırıda Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit düşerken, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma polisi Yiğit Can Köksal ise saldırıdan yaralı kurtulmuştu. Saldırının ardından adli ve idari soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili olarak iki müfettiş görevlendirilirken,  adli soruşturma için özel ekip oluşturuldu. Trabzon ve Rize Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polislerden oluşturulan özel ekip, cinayetin altındaki sırrı çözmeye çalışıyor. 
BAKAN BOYLU BAŞKANI RİZE’YE GÖNDERDİ
Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Fenni Gürsel’in Rize’ye gelmesinin ardından soruşturmayı yürüten iki müfettiş, özel kalemde görevli polislerin ifadesini aldıktan sonra saldırgan polis memurunun makama silahla girmesini engelleyemediği ve ihmali olduğu şühesiyle 4 polisi açığa aldığı ileri sürüldü. Saldırgan polisin memurlarından birini iterek makama girdiği belirlenirken, müfettişlerden birinin ise Gezi eylemlerini soruşturmasında görev aldığı ortaya çıktı. 
RİZE VE TRABZON’DA ÖZEL EKİP KURULDU 
Rize ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polislerden özel bir ekip oluşturularak, cinayetin araştırılmasına karar verildi. Saldırgan polisin yakınlarının gözaltına alındığı ve sorgulandıktan sonra serbest bırakıldığı belirtildi. Altuğ Verdi’yi şehit eden saldırgan polisin geçmişine yönelik araştırmanın yapıldığı ve herhangi bir örgütle irtibatının olup olmadığının İstihbarat ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından araştırıldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.