PARA VERMEDİ DÜKKAN BASTI

Alacağını istedi, güpe gündüz dükkanı basıldı, çocuğunun yanında darp edildi

Trabzon’da yaptığı işin karşılığında alacağını isteyen demir doğramacının güpe gündüz dükkanı basıldı, çocuğunun yanında darp edildi.

MESAJ ATARAK PARASINI İSTEDİ

Trabzon’un Araklı İlçesi Sanayi Sitesi’nde demir doğrama işi yapan Selami Ay adlı kişi, Ramazan ayında F.Ç. adlı kişinin evinin çatısını yaptı. Selami Ay, yaptığı işin karşılığı ise 2 bin TL para istedi. Yaptığı işin karşılığındaki ücretini alamayan Selami Ay, cep telefonundan F.Ç. adlı kişiye, ‘Paramı getir, sustuysam saygımdan sustum.  Karşında salak yok. Sana verdiğim makineyi alacağım. Senin gibi insanlara değer verilmez. Ev bakıyorum canımı tehlikeye atarak seni işini yaptım. Paramı getir. Allah razı olsun demiyorsun. Telefonu kaparak beni atlatarak bana küfür ediyorsun” şeklinde mesaj atarak parasını istedi. Bunun üzerine oğlunu yanına alan F.Ç., Selami Ay’ın dükkanı bastı ve camlarını kırdı. Baba ve oğlu, Selami Ay’ı oğlunu yanında dövdüğü iddia edildi.

“SANDALYEYLE KENDİMİ KORUDUM”

Selami Ay, polis merkezine giderek dükkanı bastığını, camlarını kırdığını ve kendisini dövdüğünü iddia ettiği baba ve oğlundan şikayetçi oldu. Kendisini dükkanındaki sandalyeyle koruduğunu belirten Selami Ay, “Yaptığım işin karşılığında paramı istedim. Beni her seferinde atlattı. Parayı vermemek için kaçtı. Sonunda mesaj atarak paramı istedim. Ne bir hakaret ettim ne bir küfür. Ev baktığımı belirttim. Evin çatısına çıkarak hayatımı tehlikeye attım. Üstüne baskın yedim, oğlumun yanında bana saldırdılar” dedi.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.