YALANCILAR YAYGARACILAR

FETÖ/PDY üyesi olduğu iddia edilen Halil D.’nin üzerinden kara propaganda yapan teröristlerin yalanı kısa sürede ortaya çıktı.

ATİNA’DA ÖLDÜ, TRABZON’A GÖNDERİLDİ

Ankara Samanyolu Özel Cemal Şaşmaz Liseleri Müdürü Halil D.(46), 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yasa dışı yollarla Meriç Nehri’ni karşıya geçerek Yunanistan’a ulaştı. Yunanistan’ın Başkenti Atina’da siyasi mülteci olarak yaşamaya başlayan Halil D., 16 Ağustos tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Halil D.’nin cenazesi memleketi Trabzon’a gönderildi. Aile, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Halil D.’nin defin işlemlerine yerine getirilmesi için Vakfıkebir İlçe Müftülüğü’ne başvuruda bulundu.

KÖYÜNDE SESSİZ SADESIZ TOPRAĞA VERİLDİ

Aile, Halil D.’yi Çelebi Mahallesinde toprağa verdi. Toprağa verilen Halil D. Üzerinden kara propaganda yapmaya başlayan örgüt, ‘sela okutulmadı, imam verilmedi’ diye bir dizi karalama kampanyası başlattı. Sosyal medya üzerinden aile destek olacaklarını duyarak terör örgütü üyeleri, Halil D.’nin eşi ve iki çocuğu için yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu.

FİRARİ FETÖ ÜYESİ FİRARİLERE ŞİİR YAZMIŞ

FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı olduğu öğrenilen Halil D.’nin Yunanistan'a kaçan FETÖ/PDY üyeleri için şiir yazdığı ortaya çıktı. İşte sosyal medyadan paylaşılan şiir:

Geçtim Meriç'ten,

Dünyam bir el çantasında,

Yok oldu bir mazi hiçten,

Acı, zorlu talihime,

Gülerek geçtim Meriç’ten.

HDP MİLLETVEKİLİ RAHAT DURMUYOR

HDP Kocaeli Milletvekili ve insan hakları aktivisti Ömer Faruk Gergerlioğlu twitter hesabından, “Yunanistan’da ölen Halil D.’nin cenazesi için Vakfıkebir müftüsü imam vermemiş, sala okutmamış. Gerekçe herhalde mülteci ise vatan haini vb. Öldükten sonra kişi eğer Müslüman ise hiç kimsenin müftü de olsa bir Müslüman’ın cenazesine bunu yapmaya hakkı yoktu. Emevi’ler de böyleydi” şeklinde açıklama yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.