YARALI POLİSLER KORUMA ALTINDA

RİZE Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin makamında şehit edilmesinin ardından olayın iki görgü tanığı polis, koruma altına alındı. Servise çıkarılan ve yan yana iki odada kalan iki polisin odası önünde üç polis nöbet tutuyor.

YAŞANA OLAYIN TANIKLARI DİNLENİYOR

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’ye şehit eden personel şube müdürü Ercan Polat ve koruma polisi Yiğit Can Köksal’ı yaralayan polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu, hakkında soruşturma sürüyor. Hem adli hem de idari yönden başlatılan soruşturma çerçevesinde olayın tanıklarının ifadesinin alındığı öğrenildi. Hastanede tedavileri devam eden Personel Şube Müdürü Ercan Polat ve koruma polisi Yiğit Can Köksal’ın kaldıkları odaların önünde polislerin nöbet tuttuğu ortaya çıktı. Yaralı polislerin aileleri dışında kimseyle görüşmesine izin vermezken, yaralı iki polisin servise çıkarıldığı, odalarının yan yana olduğu ve tedavilerinin sürdüğü ifade edildi. 

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen polis başmüfettişi, önce güvenlik kamera görüntülerini izledi ardından da yaşanan olayla ilgili olarak, tanıkların ifadelerini almaya başladı. Adli ve idare soruşturma birlikte yürütülürken, Rize Emniyet Müdürlüğü görevini vekaleten yürütün Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, günün büyük bölümünü Rize’de geçirerek, soruşturmayı yerinde takip ediyor. İki polisin hayati tehlikeyi atlattığı ve durumlarının her geçen gün iyi gittiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.