İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Trabzon Büyükşehir'i hedef koydu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yomra Belediyesini ziyaret etti. 
Trabzon’da İYİ Parti adaylarından tek kazanan isim olan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı makamında ziyaret eden Genel Başkan Akşener,  coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. 


ŞİKAYET EDECEK DURUMUMUZ YOK


Başkan Bıyık, “Şikayet edecek bir durumumuz şu anda yok. İnşallah iyi şeyler yapacağımızı düşünüyoruz. İYİ Parti Belediyeceliğinin, Karadeniz’de örnek gösterilecek ilçe olması için çalışıyoruz. Burada hem ilçe başkanımız, hem de il yönetimimizle iyi çalışmalar yaptık. Yomra Merkez’de yaptırdığımız anket çalışmalarında hem belediyenin çalışmaları hem de partinin bilinirliği açısından olumlu sonuçlar aldık. Daha iyi olacak inşallah” dedi. 

AKŞENER, TRABZON’DA BÜYÜKŞEHİR’İ HEDEF KOYDU


Akşener ise, “Partiyi kurarken zora talip olduk. Daha sonra seçime girerken zora talip olduk. Her şey zor oldu. Sonra Belediye seçimlerinde benzer bir durum oldu.  Sonuçta orada İstanbul gibi Ankara gibi yerlerde ki şimdi bunları söyleyince hemen hatırlatıyor basın.  Yomra - Beşikdüzü..  Onlar çok önemli ama İstanbul başka bir şeydi. Değişmez denilen bir kanaati değiştiren sonuç.  Şimdi bundan sonra Trabzon’un Büyükşehir kısmı da dahil olmak üzere her konuda umut etme, hayal etme ve gayret ettiğimizde kesinlikle alabiliriz deme imkanımız doğuyor. 
Partileşme sürecini tamamlayamadan seçime gittik. Ben her birinize, tek tek teşekkür ediyorum. Olmazı oldurdunuz. Siyasi tarihinde çok partili sürece geçildiğinden itibaren İYİ Parti’nin başardığı, o yolculuğu göreceksiniz yıllardır siyaset bilimi dersinde tez konusu olarak anlatılacaktır” dedi.  Genel Başkan Akşener'in, Trabzon ziyaretine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'da yer alıyor.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.