KENDİ YENİLGİSİNİ UNUTMUŞ...

CHP Trabzon eski Millitvekili Haluk Pekşen, geçmiş seçimlerde yenilgiye uğramış adayların CHP’de aday gösterilmeye çalışılmasına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendi mağlubiyetini unutan ve sık sık adaylıkları ile güdeme gelen Pekşen, aday gösterilecek isimlere  'Yenilen Pehlivanlar Lisesi' diye atıfta bulundu. 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

Büyükşehirler için CHP’nin Belediye Başkan Aday arayışları sürerken CHP Parti Meclis Üyesi ve Trabzon Eski Milletvekili Haluk Pekşen, geçmiş seçimlerde yenilgiye uğramış adayların CHP’de aday gösterilmeye çalışılmasına tepki gösterdi. Pekşen “Her gün bir büyük şehirde CHP’ye yenilen pehlivan listesinden aday pazarlamaya kalkan siyaset tüccarları başka kapıya. CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı, yakasında Atatürk’ün iki büyük eserimden biri dediği CHP rozeti taşıyan bilimi ve aklı rehber edinmiş olan bir aydın olacaktır.” dedi.

SİYASET TÜCCARLARI BAŞKA KAPIYA

2019 Mart seçimleri için kıyasıya rekabet devam ediyor. CHP’nin Büyükşehir adayı olacağı ile gündeme gelen isimleri değerlendiren Pekşen “Her gün bir büyük şehirde CHP’ye yenilen pehlivan listesinden aday pazarlamaya kalkan siyaset tüccarları başka kapıya. Yıllardır aynı yöntemle koca CHP’yi başka partilerin peşine takılmaya zorlayan bu kendinden menkul siyaset tüccarlarını ve BOP projelerini artık bilmeyen kalmadı.” diye konuştu.CHP’nin nasıl bir adayı olması gerektiğini değerlendiren Pekşen “CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı, yakasında Atatürk’ün iki büyük eserimden biri dediği CHP rozeti taşıyan, vicdanında yurttaşlık ve yurtseverlik inancı dolu, Atatürk ilkeleri ve çağdaş uygarlık seviyesine baş koymuş, bilimi ve aklı rehber edinmiş olan bir aydın olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiChpHaluk Pekşen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105