Araklı’da meydana gelen soba faciasında anneanne ile torunu zehirlenerek can verdi

Soba iki can aldı

Ahmet SUNGUR

Trabzon’un Araklı ilçesinde sobadan sızan gazdan zehirlenen anneanne ile torunu hayatını kaybederken, bir torunu ise yaşam mücadelesi veriyor. Merkez Mahallesindeki bir binanın 2. katında yaşayan Kıymet Soyyiğit (77), Kıbrıs'ta çalışan ve memleketine izne gelen torunu Hüseyin (25) ve Alparslan Sungur (28) birlikte kaldıkları evde yakılan sobadan sızan gazdan zehirlendiler. Kıymet Soyyiğit ile Hüseyin Sungur hayatını kaybederken, Alparslan Sungur ise hastanede tedavi gören annesinin kendilerine ulaşamaması üzerine durumu komşularına haber vermesi ile ağır yaralı olarak kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Araklı ilçesi Merkez mahallesi 19 nolu sokakta bulunan bir binanın 2. katında yaşayan 77 yaşındaki Kıymet Soyyiğit, Kıbrıs'ta çalışan ve memleketine izne gelen torunu Hüseyin Sungur (25) ve Alparslan Sungur (28) birlikte evde kaldıkları sırada yakılan sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiler. Gazdan zehirlenen Kıymet Soyyiğit ile Hüseyin Sungur hayatını kaybederken, Alparslan Sungur hastanede tedavi gören annesinin kendilerine ulaşamaması üzerine durumu komşularına haber vermesi ile ağır yaralı olarak kurtarıldı.

Kapı zilini çalan komşular, kapının açılmaması üzerine evin balkonu camını kırarak içeri girerken, dumandan zehirlenen ağabey KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan olayda hayatını kaybeden anneanne ile torununun cansız bedeni otopsi için Trabzon Adli Tıp Morgu'na kaldırılırken, eve gelen polis ekipleri evde incelemelerini sürdürüyor. Cenazelerin bugün toprağa verileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.