AZAP GİBİ

Trabzon’daki mezarlığın görüntüsü korku filmleri aratmıyor. Mahalle mezarlığı yapılan çalışmaların ardından çökerek büyük bir tehlike oluşturuyor.

DURUMU BİLDİRDİLER

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Derecik Uğurlu Mahallesinde bulunan mahalle mezarlığı son günlerde tartışma konusu oldu. Hemen mezarlığı alt kısmında bulunan ve su aldığı gerekçesi ile tadilat yapılan bir binanın çevresi açılınca mezarlık duvarı çöktü. Çökmenin ardından mezarlıkların açılmasına ramak kala mahalle halkı durumu yetkililere bildirdi.

AYLARDIR BEKLİYOR

Yapılan müracaatın ardından mahalle mezarlığına gelerek incelemelerde bulunan yetkililer, “Buna şimdilik bir şey yapamayacağız. Ama önümüzdeki günlerde bakacağız” cevabını verdiler. Aylardır yapılmayı bekleyen mahalle mezarlığı çevresinde bir türlü duvar örülemedi. Hatta bazı mezarlar açıldığı için yakınları tarafından kapatılmak zorunda kalıyorlar.

ACİLEN YAPILMALIDIR

Yaşanan bu duruma isyan eden mahalle halkı ise, “Yapılamayan bu duvar yüzünden neredeyse toplu mezarlar açığa çıkacak. Daha sonra bu yetkililer bu cenazeleri neye göre defin edecekler. Burada yıllardır mezarlığımız bulunuyor. Şimdi bizi buradan göndermek mi istiyorlar” diyerek acilen açılan mezarların kapatılarak duvarın yapılmasını istediler.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonMezarAkçaabat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.