Başkan Koltuğa Oturmuyor, Sahadan Geri Gelmiyor

YOMRA BELEDİYE BAŞKANI BIYIK, ÇALIŞMALARI YERİNDEN TAKİP EDİYOR

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İlçesinde yürütülen çalışmaları takip etmek için yerinde incelemelerde bulundu. Kaşüstü Mahallesi Palmiye Sitesi önünde yapımı tamamlanan parke ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Kaşüstü Mahallesi’nde çevre düzenleme çalışması yapılması planlanan Karslı Mezarlığı'nda, Merkez Caddesi’ni Ferhan Eyüboğlu Caddesi’ne bağlayacak olan imar yolu güzergahında, Kaşüstü Mahallesi Ferhan Eyüboğlu Caddesi’nde yağmursuyu hattı ve yol kaplama çalışması planlanan güzergahta, Sancak Mahallesi Dilaveroğlu Caddesi'nde yapımına başlanan çocuk parkı ve dinlenme alanı çalışmalarını, Şehit Osman Bayrak Sokak üzerinde bulunan ve açılması planlanan imar yollarının bulunduğu güzergahta ve Dursun Şahin Caddesi’nde devam eden yağmur suyu hattı ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şükrü usta 3 yıl önce

Başkanımızı calışmalarından dolayı tebrik ederim ama yanlız şu dağal gaz işine bir an önce el atarsa cok memnun oluruz seneye sancak mahallesinde doğal gaz yakmak istiyoruz birde trabzon büyükşehir belediye başkanı SN MURAT ZORLU OĞLU BEY EGENDİ BENDE DOĞAL GAZSIZ EVDE OTURUYORUM diyede muhtarlara konuşma yapıyormuş