Gazimiz iyileşiyor

TSK Afrin'de yürüttüğü harekat sırasında önceki gün 8 şehit verdiğimiz çatışmada yaralanan askerlerimizden biri olan Trabzon Beşikdüzülü Uzman Çavuş Sezer Oğuzhan’ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Ailesi ve amcaları Hatay’a giderek Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden Gazi Oğuzhan’ı ziyaret ettiler.

TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin'de yürüttüğü harekat sırasında önceki gün 8 şehit verdiğimiz çatışmada yaralanan askerlerimizden biri olan Trabzon Beşikdüzülü Uzman Çavuş Sezer Oğuzhan’ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Ailesi ve amcaları Hatay’a giderek Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden Uzman Çavuş Sezer Oğuzhan’ı ziyaret ettiler.

"Zeytin Dalı Harekâtı' kapsamında 01 Mart 2018 tarihinde Afrin’de icrâ edilen operasyonlar esnasında teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan 13 askerimizden biri olan Beşikdüzülü Jandarma Komando Uzman Çavuş Sezer Oğuzhan ve yaralı diğer askerlerimizin ambulanslarla Hatay'daki hastanelere kaldırıldığı bildirilmişti.

AİLESİ VE AMCALARI HATAY’DA

Afrin kırsalında, güvenlik güçleri ile PYD/YPG'li teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tedavisi devam eden Kahramanımız Sezer Oğuzhan'ın haberini alır almaz ailesi ve yakınları Hatay'a hareket ettiler. Beşikdüzü İlçesi Kalegüney Mahallesi'nden Giresun Emniyet Müdürlüğü'nde Görevli Polis Memuru Burhan Oğuzhan'ın Oğlu olan Sezer Oğuzhan'ın, hainlerle girilen sıcak çatışmada sağ ayağına şarapnel parçası isabet ettiği, sağlık durumunun iyi olduğu ve Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Sezer Oğuzhan’ın İzmir Bornova’da görevli olduğu, birkaç gün önce, operasyonlara katılmak Afrin'e gittiği belirtildi.

Aydın GELLECİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.