Grup başkanvekilliği için ne dedi...

CHP’DE grup başkan vekilliği yarışı başladı. Grup başkanvekilliği meclis başkanlık divanı üyelikleri için ortaya atılan isimlerden biride Trabzon Milletvekili Av.Haluk Pekşen oldu. Grup başkanvekilliğiyle ilgili  değerlendirmede bulunan CHP Trabzon Milletvekili Av.Haluk Pekşen, parti grubunun da takdiriyle grup başkanvekilliği görevini yapabileceğini, üstlenebileceğini ve bu görevin altından kalkabileceğini söyledi. CHP’de çok kıymetli hukukçu milletvekillerinin olduğuna vurgu yapan vekil Pekşen, grup başkanvekilliği görevi kime verilirse verilsin, herkesin layıkıyla yapacağını ifade etti.

DONANIM GEREKTİRİYOR

Cumhuriyet Halk Partisinde (CHP) çok kıymetli hukukçu milletvekilleri olduğunun altını çizen vekil Pekşen, grup başkanvekilliğinin zor bir görev olduğunu kaydetti. Pekşen “ Bu bir parti görevi ve gerçekten grup başkanvekilliği çok zor bir görev, çünkü parlamento içerisinde çok çalışmayı gerektiren, elbette parti politikalarından farklı olarak da ülke çıkarlarını bir arada tutabilen ve parlamentonun bu anlamda dinamik bir şekilde çalışmasını sağlayabilen bir donanımı gerektiriyor” ifadelerine yer verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.