Hücre evinden Drone çıktı

TRABZON Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla düzenlediği operasyonda 9 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan örgüt üyelerinin sorgusuna başlanıldı.

EVİ MESCİT YAPMIŞLAR

Trabzon’un Sürmene ilçesinde önceki gün bir eve yönelik baskın düzenledi. Baskının ardından DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlarla ilgili olarak ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Bir evi kendilerine özel mescit yapan örgüt üyeleri, DEAŞ terör örgütünün sözde Emir’i Ebu Bekir El Bağdadi’yi Halife olarak gördüğü belirlendi.

EVDE BİR SİLAH BULUNDU

Evlerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve bir silah ele geçirildi. Polisin örgüt evinde bulunan drone ile olası bir eylem öncesi keşif çalışması yapılıp yapılmadığını araştırdığı öğrenildi.  Gözaltına alınan ve örgüt üyelerinin sorgusu terörle mücadele şubesinde sürüyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.