Pazarcı esnafımız için gerekeni yapacağız

Gerçekleştirilen ziyaretlerde pazarcı esnafıyla bir araya gelen Başkan Emirzeoğlu, yeni dönemde yoğun bir çalışma temposu içerisinde olacaklarını belirtti. Pazarcı esnafının kentin en önemli dinamiklerinden biri olduğunu vurgulayan Emirzeoğlu, “Pazarcının yeri şehrin en üst katındadır. Biz de esnafımızın takdiriyle bu göreve geldik ve çalışmalarımıza başladık. Amacımız, sokaklarda zor şartlar altında çalışan esnafımız için gereken her türlü adımı atmak” dedi.

Esnafın sorunlarını sahada dinlemeye devam edeceklerini ifade eden Emirzeoğlu, çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini belirterek, “Sorunları yerinde tespit edip, en etkili şekilde çözüme kavuşturmak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaretler sırasında esnafın talepleri ve beklentileri de not alınırken, yeni dönemde Trabzon genelindeki pazarlarda daha düzenli, daha güçlü ve esnafın haklarını önceleyen bir yapı oluşturulmasının hedeflendiği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.