İşte Rektörün A Takımı

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Rektörlük bünyesindeki kadrosunu tamamladı. Eski yönetimden yalnızca Prof. Dr. Hamdullah Okumuş’la devam kararı veren Rektör Prof. Dr. Çuvalcı, birisi Tıp Fakültesinden olmak üzere iki yeni rektör yardımcısı atadı. Tıp Fakültesi eski Dekanlarından M. Akif Cinel’in yanı sıra genç akademisyenlerden Prof. Dr. Cemil Rakıcı üçüncü rektör yardımcısı oldu. Genel Sekreter görevine ise yine Prof. Dr. Bünyamin Er’le devam kararı verildi.  Rektör Prof. Dr. Çuvalcı’nın önümüzdeki bir haftalık süre içerisinde de boşalan dekanlıklara yeni atamalar yapması bekleniyor. KTÜ’de yeni bir dönem başlatma iddiasıyla yola çıkan Rektör Prof. Dr. Çuvalcı ve ekibine başarılar diliyoruz.

PROF. DR. CEMİL RAKICI KİMDİR?

1974 yılında Rize’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Rize’de tamamladı. (İzmir) Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü kazandı, aynı bölümden 1999 yılında mezun oldu. Yüksek lisans ve doktorasını sırasıyla 2002 ve 2008 yıllarında Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Anabilim dalında tamamladı.  1999-2008 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olarak görev yaptı.  Doktora öğrenimi sonrası, 2008 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümüne Yardımcı Doçent olarak atandı.  2012 yılında Maliye Bilim Alanında Doçent unvanı aldı. 2018 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Mali Hukuk Anabilim dalına Profesör olarak atandı.  Halen bu görevi sürdürmektedir.  Karadeniz Teknik Üniversitesinde göreve başladıktan sonra, Anabilim Dalı Başkanlığı, Maliye Bölümü başkan yardımcılığı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekan yardımcılığı gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur.  Kamu Maliyesi ve Vergi Hukuku alanında bilimsel çalışmaları olup; bu alanlarda pek çok, makale, bildiri ve kitap bölümleri bulunmaktadır.  Lisans, yüksek lisans ve doktora aşamalarında ders vermekte, danışman olarak da lisans üstü düzeyde devam eden ve tamamlanmış tez çalışmaları bulunmaktadır. İngilizce bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

PROF. DR. AKİF CİNEL KİMDİR?

1961 yılında Trabzon’da doğdu. 1977 yılında İstanbul Kabataş Erkek Lisesini bitirdi. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden 1985’te mezun oldu. Ağustos 1985 -Ekim 1987 yılları arasında Ağrı’da mecburi hizmetini tamamladı. 1987 Eylül’ünde girdiği T.U.S. sonucu KTÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda ihtisasa başladı. 1992 Temmuz’unda Genel Cerrahi Uzmanı oldu. Temmuz 1992-Ekim 1994 arası KTÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzman olarak çalıştı. Ekim 1994’te aynı bölüme Yardımcı Doçent olarak atandı. 1994 -1996 arası Farabi Hastanesinde başhekim yardımcısı olarak görevlendirildi. 1997’de doçent, 2003’de profesör oldu.  2004 - 2010 arası Tıp Fakültesinde dekan yardımcısı, 2010 - 2016 arası dekan olarak görevde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
KtüRektörTıpProf
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105