İşte Türkiye'nin Andorra maçı ilk 11'i

2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda 4 maçta puan bulamayan Andorra karşısında galibiyet hedefleyen Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda; teknik direktör Şenol Güneş, ilk 11'ini belirledi. Kariyerinde ilk kez A Milli Takım kadrosuna çağrılan Abdülkadir Parmak ilk 11'de yer alırken ay-yıldızlı ekip Cenk Tosun ile gol arayacak.

İşte Türkiye'nin Andorra maçı ilk 11'i

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın oynanacak Andorra maçı öncesinde Cengiz Ünder şoku yaşadı. Çarşamba akşamı yapılan antrenmanda sakatlanan yıldız futbolcunun dün yapılan kontrolleri sonrası Milli Takım aday kadrosundan çıkarılmasına karar verildi.

Bu gelişmenin ardından A Milli Takım'ın Andorra maçı 11'inde değişiklik yaşandı. Güneş savunmada Zeki, Çağlar, Merih, Umut Meraş dörtlüsünü kullanacak. Orta alanda Emre, İrfan Can ikilisinin yanına Abdulkadir Parmak dahil olacak. Sağ kanatta Yusuf, solda Hakan, en uçta ise Cenk gol arayan isimler olacak.

A Milliler'de Ozan, Dorukhan ve Okay sakatlıkları nedeniyle henüz takımla antrenmanlara başlayamadı. Bu isimlerin Moldova deplasmanında süre alacak duruma gelebileceği ifade edildi.

BÜYÜK HEYECAN A SPOR'DA!

Ümit Milli Futbol Takımı, 2021 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri 3. Grup'taki 4. maçında bugün Kocaeli'de İngiltere'yi konuk edecek. Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, dış cephesi kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan 33 bin kişilik Yeni Kocaeli Stadı'nda oynanacak maç saat 20.45'te başlayacak ve A Spor'dan canlı yayınlanacak. Grupta 4 puanı bulunan ve Altay Bayındır, Hüseyin Türkmen, Mert Müldür, Berkay Özcan, Halil İbrahim Dervişoğlu gibi yıldız adaylarını kadrosunda barındıran Ümit Milliler gruptaki ikinci galibiyetini alabilmek için mücadele edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.