KOVİD-19 HASTA SAYISI 1300'ü AŞTI

Trabzon’da her geçen gün hasta sayısında artış yaşanıyor, ölümler artıyor.

HASTA ARTIŞININ ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR

Trabzon'da yasakları ihlal etmeye devam ediyoruz. Hasta sayısındaki artışı durduramıyoruz. Hastanelerde 300’ü aşkın kişi tedavi altında tutulurken, 1000’i aşkın hastanın evde kontrol altında bulunduğu öğrenildi. Evde takip edilen hastaların sağlık durumunun iyi olduğu, hastanelerde 10 hastanın yoğun bakımda tedavi altında tutulduğu belirtildi. Trabzon’da koronavirüsten dolayı 27 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

HASTA TEDAVİ YÖNTEMİ ORTAYA ÇIKTI

Koronavirüs'e yakalanan hastalara verilen ilaç ve tedavi yöntemleri de ortaya çıktı. İsminin açıklanmasını istemeyen Sağlık Müdürlüğünde görevli bir doktor, hastalara klinik durumu ve yaşına göre Plaquenil veya favipiravir verildiğini belirterek, tedavi süresinin 5 gün olduğunu söyledi. Doktor, yatan koronavirüs hastalarına Clexane verildiğini ileri sürerek, azitro adlı ilacın ise tedavi sisteminden çıkarıldığını ifade etti. Trabzon’da yasakları ihlal etmeye devam ediyoruz, hasta sayısındaki artışın önüne geçemiyoruz.Ölümler her geçen gün artıyor.

HASTANELERDE YER YOK EVLER DOLDU TAŞIYOR

Trabzon’daki hastanelerde 300’ü aşkın kişi tedavi altında tutulurken, 1000’i aşkın hastanın evde kontrol altında bulunduğu öğrenildi. Evde takip edilen hastaların sağlık durumunu iyi olduğu, hastanelerde 10 hastanın yoğun bakım ünitesinde tedavi altında bulunduğu öğrenildi. Trabzon’da koronavirüsten dolayı 27 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

TRABZON’DA KAÇ KİŞİYE  KORANA TESTİ YAPILDI?

Trabzon’da hasta sayısının 2 bini aştığı, hastanelerde tedavi gören bin 110 hastanın taburcu edildiği ileri sürüldü. Trabzon’da şimdiye kadar 33 bin kişiyi Kovid-19 testi yapıldığı belirtildi. Bu arada kovid hastalarına verilen ilaç ve tedavi yöntemi ortaya çıktı. İsminin açıklanmasın istemeyen Sağlık Müdürlüğünde görevli bir doktor, klinik durumu yaşa göre Plaquenil veya favipravir verildiğini belirterek tedavi süresinin 5 gün olduğu söyledi. Doktor, yatan Kovid hastalarına Clexan verildiğini, azitro adlı ilacın ise tedavi sisteminden çıkarıldığını ifade etti.

 

Anahtar Kelimeler:
DoktorYasakTedaviHasta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.