LÜKS ARAÇLA YUVARLADILAR

ARAÇTAN İNİP SALDIRDILAR
Trabzon’da emlakçılık yaparak geçimini sağlayan Sibel A., önceki akşam çalışanı Hasan K.’yı yanına alarak, Akyazı mahallesine çıkarak manzarayı izlemeye başladı. İkili araçta oturdukları sırada yanlarına bir başka araç yaklaştı. Araçta yüksek sesle konuştukları için Hasan K. uyarıda bulundu. Uyarı üzerine Hasan K. ile araçtakiler arasında tartışma çıktı. Araçtan inen üç kişi ile Hasan K. arasında çıkan tartışmanın büyüdü ve kavgaya dönüştü. Üç kafadar, Hasan K.’yı dövmeye başladı. Bu sırada kavgaya karışan Sibel A., saldırganların elinden kurtularak kaçmaya başladı. Kaçan Sibel A. ise çığlık atarak yardım istedi. 
ARACINA BİNDİ KAÇAMADI
Saldırganların elinden kurtulan Hasan K. aracına binerek kaçmak istedi. Kaçmak isteyen Hasan K.’yı durduran saldırganlar, açık camdan aracı uçurama yönlendirdiler. Uçuruma yönlenen araç, yaklaşık 100 metre sonra yola düştü. Genç kadının çığlıklarını duyan çevredekiler olay yerine koştu. Araçtan çıkarılan Hasan K., KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. İki ayağında ve kaburgalarında kırık olduğu belirlenen Hasan K.’nını hayatı tehlikesinin bulunmadığı ileri sürüldü. 
EMLAKÇI KADIN İFADE VERDİ 
Yaşanan olayın ardından bölgede inceleme yapan jandarma, Sibel A. adlı kadının ifadesini aldı. Saldırganların kafasına silah dayadığını ve altınlarını aldığını iddia eden Sibel A., “Hasan’ın içinde bulunduğu aracı uçuruma sürmesine sağladılar. Beni gasp ettikten sonra olay yerinden kaçtılar” dedi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma, çevredeki lüks evlerin güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı.  Saldırganların her yerde arandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105