"Pekşen halkı yanlış yönlendiriyor"

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada CHP Trabzon Milletvekilinin, Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfalt şantiyesi ile ilgili açıklamalarıyla, Trabzon’a ne kadar uzak olduğunu bir kez daha gözler önüne serdiği belirtildi. Açıklamada,  “Trabzon Büyükşehir Belediyesinin asfalt üretimini gerçekleştirdiği plent, 2011 yılında Trabzon’a kazandırılmıştır ve en son teknoloji ile kurulumu gerçekleştirilmiştir. Saatte 240 ton asfalt üretimin kapasitesine sahip olan Büyükşehir Belediyesi asfalt plenti, son teknoloji ile çevre dostu olarak üretim yapmaktadır. Öyle ki Büyükşehir Belediyesinin asfalt plentinden kimyasal gaz değil sadece buhar çıkmaktadır” denildi.

TRABZON’A NE KADAR UZAK OLDUĞUNU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ
Açıklamada şu görüşlere yer verildi:  “CHP Milletvekili, Büyükşehir Belediyesinin asfalt şantiyesinde hiçbir önlem alınmadan, filtreleme yapılmadan üretim yapıldığını iddia edebilecek kadar şaşırmıştır. Büyükşehir Belediyesinin asfalt plentinde ‘kuru sistem filtreleme’ yöntemi kullanılmakta ve bu filtreler altı ayda bir değiştirilmektedir. Son olarak da 2 ay önce tesisin rutin bakımı yapılmış ve söz konusu filtreler yenilenmiştir. Bu sistemde agrega kapalı konkasörde kırılarak asfalt malzemesi haline getirilmekte ve böylece dışarıya toz çıkmasının önüne geçilmektedir. Büyükşehir Belediyesi, şantiyesinde toz oluşumunun dahi önüne geçebilmek için her türlü tedbiri alırken CHP Milletvekili sadece muhalefet olsun diye, ‘filtre kullanılmadığı, çevreye kimyasal gaz salındığı’ gibi yalan beyanlarla kamuoyunu yanlış şekilde yönlendirerek gündem olmaya çalışmaktadır” görüşlerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.