ŞEHİT EREN'İN AİLESİ  PEKER'İ ZİYARET ETTİ

PROFİLİNİ EREN BÜLBÜL YAPTI

Trabzon'un Maçka İlçesi Köprüyanı Mahallesinde Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit düşmüştü. Eren Bülbül'ün şehit edilmesinin ardından sosyal medya hesabında yer alan, ‘Biri de çıkıp demiyor ki, iyi ki varsın' sözü ülkede slogan oldu. Sloganı son paylaşan isim ise Sedat Peker oldu. Facebook profilinin Eren Bülbül'ün fotoğrafı yapan Peker, fotoğraf üzerinde ise ‘İyi ki varsın Eren' yazdığı görüldü.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER

Sedat Peker, Bülbül ailesinin kendisine yaptığı ziyareti çekildikleri hatıra fotoğrafı ile duyurdu. Peker fotoğrafın altına ise, "Trabzon'da 15 yaşında şehit olan Eren Bülbül kardeşimin abileri, ablası ve yeğeni ziyaretime geldi. Saygıdeğer anneleri ise Umre'de olduğu için ziyaretime gelemedi. Ancak bizlere hayır duaları ettiğini söyleyip Umre dönüşünde nasip olursa görüşeceğimizin notunu iletti" şeklinde duyuruda bulundu. Peker bu arada Eren Bülbül'ün yeğeni Umut ile yaptığı sohbeti anlattı.

KÜÇÜK KARDEŞİNE EV ALACAK

Sedat Peker, şehit Eren Bülbül'ün küçük kardeşine ev alacağını duyurdu. Peker, "Eren kardeşimin ruhu mutlu olsun diye kendinden küçük kardeşlerine ev alma isteğimi belirttim. Şükürler olsun ki bu isteğimi gerçekleştirmem için aile fertleri bana izin verdiler. Bu onuru yaşamama sebep oldular" diye paylaşımda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.