Sosa Fenerbahçe'nin o teklifini reddetti!

İşte yeni sözleşmenin detayları

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşıp 6 yıllık hasrete son vermek isteyen Kanarya, transferde de hamlelerini buna göre yapıyor. Süper Lig'in tecrübeli ve şampiyonluk yaşayan isimlerini kadrosuna katan Fenerbahçe son olarak Jose Sosa ile anlaşma sağladı.Fenerbahçe'nin ilk teklifini reddeden Sosa, daha az bir paraya kendi istediği sözleşmeyi imzaladı. 

Fenerbahçe'de transfer harekatı sürüyor. Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Filip Novak'ı kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler, Kasımpaşa'dan Mame Thiam'ı da transfer ettiğini açıklamıştı.

Fenerbahçe Trabzonspor'la sözleşmesi biten Josa Sosa ile de her konuda anlaşmaya vardı.TRT Spor'un haberine göre; tatilde olan Jose Sosa ile yapılan görüşmeler sonunda yıllık 1.5 milyon euro karşılığında 2 yıllığına el sıkışıldı.Arjantinli yıldız, kontrat süresi 1+1 olsaydı daha yüksek maaş kazanacaktı ama 2 yıllık sözleşme isteyince maaşı düştü ve sözleşme süresi arttı.Fenerbahçe Sosa için 1.5 milyon Euro da imza parası ödeyecek ama bu ücret yıllara yayılarak ve taksitler halinde olacak.

İSTANBUL'A GELİYOR

Fenerbahçe'nin her konuda anlaşmaya vardığı yeni transferi Jose Sosa İstanbul'a geliyor.Sosa,  İstanbul'a geldikten sonra Fenerbahçe'ye imza atıp Topuk Yaylası'ndaki kampa katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.