SOYLU DEMİRYOLU İÇİN TARİH VERDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Erzincan-Trabzon Demiryolunun uygulama projesinin 1 ay içerisinde başlayacağını söyledi. AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’ne katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  “Bizim seçim kitapçığımızda, Santa Harabeleri’nin Trabzon ve Gümüşhane’nin yeni cazibe merkezi olması için söz verdik. Yolunun yapılması lazım. Yolun şantiye çalışmalarına baktım” dedi.

Trabzon’un 900 yataklı şehir hastanesinin yüksek planlama kurulundan çıktığını dile getiren Bakan Soylu, “Sayın Cumhurbaşkanımız talimat verdi. Bu işin 1 hafta içinde bitmesini istedi. Sayın Başkanımız hemen imzaya açtı. Bir jest yaptı kararı bize gönderdi. Bende Bakanlar Kurulu’nda Berat bey kardeşim ve diğer bakanlarımıza elden imzalattım, ardından Başbakanımıza imzalattım. Herkese teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Erzincan – Trabzon Demiryolu’nun Etüt Projesinin bittiği müjdesi veren Bakan Süleyman Soylu, “Uygulama projesi  bir ay içinde başlıyor. Trabzon bir hayaliyle daha buluşuyor. Birçok hizmeti yapmaya çalıştık. Millet için. Bir tek de yapıcısı var,  AK Parti. Bu büyük parti, Marmaray’ı yapan, insansız hava araçlarını yapan, Türkiye’nin özgüvenini yükselten büyük anlayışı ortaya koydu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.