Trabzon'da maskeli soygun

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bir akaryakıt istasyonu marketine baskın yapan 3 maskeli kişi, kasadan paraları, raftan sigaraları alarak kaçtı

Maskeli soyguncular ellerinde pompalı tüfek ile yaya olarak geldikleri akaryakıt istasyonunda havaya bir el ateş ederek markette çalışan personeli etkisiz hale getirdi. Personelin başına silah doğrultan soygunculardan biri bekledi, diğeri de kasadan paraları ve raflarda duran sigaraları aldı. 

Soygunculardan ikisi personelin ellerini ayaklarını bağlarken, üçüncü soyguncu bir aracın geldiğini işaret etmesiyle soyguncular geldikleri gibi yaya olarak olay yerinden uzaklaşırken havaya ateş etti.  Kaçarken de merminin kovanlarını yerden alarak gözden kayboldu. Personel polisi arayarak yardım istedi. 

 

Anahtar Kelimeler:
TRABZONDAMaskeliSoygun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.