Trabzon gençliğine yön verecek teşkilatız

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, belirlediği yeni yönetimiyle basınla buluştu. 21 Ağustos Pazartesi günü bu görevin kendilerine tebliğ edildiğini belirten AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, o günden bu yana dava arkadaşlarını seçmek için yoğun bir mesai harcadıklarını kaydetti. Küçükali, “Bu çalışmaların sonucunda yeni bir yönetim oluşturduk. Bu yönetimi oluştururken bize destek veren Sayın Bakan’ımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza, yönetme ve yürütme kuruluna teşekkür ediyorum. Desteklerini hiçbir zaman esirgemediler.” şeklinde konuştu.

ÖNÜMÜZDE KONGRELER VAR

Görev tebliğ edildiğinden bu yana 300-400’e yakın isimle görüştüklerini ifade eden Küçükali, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Birlik, dirlik içinde, samimi ihlâs hukukuna dayalı bir yönetim oluşturmak için büyük çaba sarf ettik. Kısa bir süre önce il yönetim kurulu toplantımızı yaptık. Yürütmemizi açıklayarak dava kardeşlerimizle bir çalışmanın içine girerek gündemi oluşturduk. İlçe ana kademe başkanları kongreleri var. 6 Ekim’de Köprübaşı ve Araklı olmak üzere kongrelerimiz var. En son 19 Kasım Ortahisar İlçe Kongresi’ni yapıp kongrelerimizi tamamlayacağız.” Yeni ilçe gençlik kolları başkanlarıyla görevi sürdüreceklerini belirten Küçükali,  yapılacak kongreler ve projeler olduğunu kaydetti. Küçükali, “50 kişilik yönetimimizle beraber üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte inanıyoruz ki 6 aylık dönemde projelerimizle Trabzon gençliğine yön verecek teşkilatız. Bu doğrultuda Trabzon gencinin sorununu, derdini tespit edip yönetim olarak ince eleyip sık dokuyarak çözüm üretip sonuca varacağız.” ifadelerine yer verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.