YOMRA BELEDİYESİNE BAKANLIKTAN ARAÇ ve BÜTÇE HİBESİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan Yomra Belediyesine bir adet vakumlu yol süpürme aracı hibe edilerek ayrıca nakdi yardımda bulunuldu. Yomra Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan hibe edilen vakumlu yol süpürme aracını teslim alarak araç parkını güçlendirdi. 
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan yaptıkları girişimlerden olumlu sonuç aldıklarını belirten Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Ankara’ya her gidişimizde İlçemizdeki projelerin takibinin yanında bu tür hibe girişimlerini de takip ediyoruz. Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir ve Trabzon Milletvekilleri ile birlikte geçtiğimiz aylarda ziyaret ettiğimiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan ihtiyacımız olan bir adet yol süpürme aracı ve alt yapı çalışmalarımızda kullanılmak üzere nakdi yardım talebinde bulunmuştuk, yol süpürme aracını bugün itibariyle teslim aldık. Ayrıca 750 bin Tl nakdi yardımda belediyemize tahsis edilmiştir. Vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli hizmet verebilmek adına Belediyemizin makine ve araç parkını genişletiyoruz. Yeni aracımızla daha temiz ve daha güzel bir Yomra için çalışacağız. Bu aracın ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bu anlamda desteğini bizden esirgemeyen başta Sayın Bakanımız Murat Kurum’a, Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Abdülkadir Özdemir’e ve Trabzon Milletvekillerimize teşekkür ediyorum ”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.