Abdülkadir Ömür'den flaş transfer açıklaması

 Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür'den flaş transfer açıklaması

Bu sezon oynadığı futbolla Avrupa kulüplerinin ilgilisin çeken Trabzonspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilk kez konuştu ve geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Trabzonspor'un 19 yaşındaki yıldızı Abdülkadir Ömür bu sezon oynadığı futbolla Avrupa kulüplerinin ilgisini çekti. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da pek çok kez Abdülkadir için teklif aldıklarını açıklarken genç oyuncuyu geleceği hakkında ilk kez konuştu ve ayrılık iddialarını yanıtladı.Abdülkadir, yaptığı açıklamada transfer teklifleri olduğunu ancak gelecek sezon bordo mavili formayı giyeceğini açıkladı.

"Transfer teklifleri va." diyen Abdülkadir, "Ama ben bu sezon Trabzon'da kalacağım. Trabzon şehrine, kulübüne ve taraftarına borcum var. Burada işim bitmedi. O yüzden önceliğim Trabzonspor'dur." şeklinde konuştu. Bu sezon Trabzonspor formasıyla 32 maçta forma giyen Abdülkadir bu maçlarda 5 gol atıp 10 asist yaptı. Genç oyuncu Türkiye A Milli Futbol Takımı formasıyla, 2020 Avrupa Elemeleri H Grubu'nda oynanan Fransa maçında 90, İzlanda maçında ise 63. dakikada oyuna girmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.