Abdullah Avcı ile ilk sınav!

İşte Trabzonspor-Erzurumspor maçı muhtemel 11'leri...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ilk resmi maçına çıkmaya hazırlanıyor. Bu akşam sahasında BB Erzurumspor'u konuk edecek olan bordo-mavililer, yeni hocasıyla yeni bir sayfa açmak istiyor. Karadeniz temsilcisi, zorlu maça hazır. İşte muhtemel 11'ler...

Sezona kötü başlayan Trabzonspor'da erken bir teknik adam değişikliğine gidilmiş ve Eddie Newton'ın yerine Abdullah Avcı göreve getirilmişti. Bordo-mavililer şimdi yeni hocası, yeni oyun sistemi, yeni kimliğiyle sahada olacak.

Fırtına bugün sahasında konuk edeceği BB Erzurumspor'u mağlup ederek 'beyaz sayfa' açmayı planlıyor. Avcı da öğrencilerine motivasyon konuşmaları yapıyor.

Trabzonspor cephesi Şenol Güneş Stadı'nda oynayacakları BB Erzurumspor maçı öncesinde bir hayli hırslı. Abdullah Avcı, "Bu hepimiz için yeni bir başlangıç. Böyle durumlarda kazanarak başlamak çok önemli. Büyük bir moral kazanabilir ve yolumuza daha rahat devam edebiliriz" dedi. Deneyimli çalıştırıcı tüm oyunculardan maksimum performans istedi.

SALİH VE YUSUF YOK

Trabzonspor'un BB Erzurumspor'u konuk edeceği mücadelede 2 eksiği var. Uzun süreli sakatlıkları devam eden Anders Trondsen ve M.Taha Tepe haricinde Salih Kavrazlı ile Yusuf Sarı da bugün yok. Özellikle Yusuf son maçta kulübeden geldikten sonra oyunu hareketlendirmişti.

AHMET VE HÜSEYİN BELİRSİZ

Sakatlıkları bulunan Kamil Ahmet Çörekçi ve Hüseyin Türkmen'in durumları ise belirsiz. Abdullah Avcı sağlık heyetinden alacağı son bilgilere göre iki oyuncu hakkında son kararını verecek.

57 GÜNLÜK HASRET

Trabzonspor ligdeki ilk ve tek galibiyetini 57 gün önce Yeni Malatyaspor'u yenerek alabilmişti. Fırtına, Dadaşları yenerek 2 aya yaklaşan 3 puan özlemini dindirmek istiyor.

YENİ SİSTEM 4-1-4-1

Fırtına bu sezon eski teknik direktör Eddie Newton yönetiminde 4-3-3 ve 3-5-2 sistemlerinde sahaya dizilmişti. Abdullah Avcı, 4-1-4-1 sistemiyle takımını sahaya yayacak. Orta sahayı kalabalık tutarak savunmadaki problemleri çözmeyi hedefliyor.

ERZURUM NEGATİF

Bordo-mavililerin bugün karşılaşacağı Büyükşehir Bld. Erzurumspor'un corona virüsü testleri negatif çıktı. Dadaşlar yaptığı duyuruda hiçbir oyuncuda koronavirüse rastlanmadığını açıkladı.

2'NCİ RANDEVU

Fırtına, bugünkü rakibi Dadaşlar'ı sahasında 1 defa ağırladı. Mücadele 0-0'lık golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı.

'KALEMİ KAPATACAĞIM'

Ligin en fazla gol yiyen takımı olan Trabzonspor, bu unvanı sonlandırmak istiyor. Fırtına'nın eldiveni Uğurcan, "Artık bu formaya yakışan futbol oynamamız gerekiyor. Ben de kalemi gole kapatacağım" dedi.

TRABZONSPOR - BB. ERZURUMSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

TRABZONSPOR: UĞURCAN, PEREİRA, EDGAR, HUGO, MARLON, FLAVIO, A.PARMAK, A.ÖMÜR, EKUBAN, NWAKAEME, AFOBE.

BB. ERZURUMSPOR: FARNOLLE, MURAT, MINA, HASAN, MÜCAHİT, İBRAHİM, BOUMAL, OBERTAN, SISSOKO, EMRAH, GOMES.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.