ADALET ARAYIŞINDA YEDİ YIL…

Türk futboluna sürülen lekenin temizlenmesi için başlatılan fakat türlü oyunlarla üzeri örtülen şike sürecinin üzerinden 7 yıl geçmesine rağmen Trabzonspor taraftarlarının tertemiz 82 puanla kazanılan şampiyonluk kupasını almak için beklentisi sürüyor.

TRABZONSPOR'DAN MESAJ

Trabzonspor 3 Temmuz'un yıldönümünde resmi internet sitesi üzerinden mesaj yayınladı.  "Adalet Arayışında Yedi Yıl ve Futbolun Uzun Uykusu" başlıklı mesajda, "Bugün 3 Temmuz Çalınan bir şampiyonluğun uzun öyküsü… Duran kalplerin, kırılan hayallerin, gasp edilen sevinçlerin, gelmeyen adaletin yedinci yılı. Ancak dinmeyecek umudun, direnecek çocukların, adalet nöbetlerinin ve hak arayışlarının da… Yedinci şampiyonluğumuzun ardından geçen yedi yılda ‘şimdilik’ değişen bir şey yok. Ama bizler biliyoruz ki her hak er ya da geç sahibini bulur. Yıllar geçse de günü gelir; o hak, büker kılıç kalkanı! Ve yapanlar verir hesabını! Biliyoruz ki yine öyle olacak. Yine öyle olacak." ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.