Alaves maçının biletleri satışa çıktı!

Trabzonspor'un, 50. kuruluş yıldönümü nedeniyle 2 Ağustos Çarşamba günü Medical Park Stadyumu’nda Alaves ile saat 21.45'de oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu.

Düzenlenecek kutlama programının ardından gerçekleşecek Alaves karşılaşmasına ilişkin bilet fiyatları şu şekilde ;

Kale Arkası: 10

Doğu Tribünü : 20

Batı Tribünü (Üst/Yan) : 25 TL

VIP Sılver: 30

VIP Gold: 35

Yeni sezon kombine kart sahiplerimizin kartlarına otomatik yükleme yapılacak olup, herhangi bir işlemde bulunmalarına gerek yoktur. Passolig kartı olan taraftarlarımız hem passo.com.tradresinden hem de aşağıda belirttiğimiz noktalardan biletlerini satın alabilirler. Passolig kartı olmayan taraftarlarımız ise Pazartesi günü saat 13.00’den itibaren gişelerden kağıt bilet alabilirler.Kağıt biletler sadece gişelerden verilebilmektedir.

Bütün kombineler bu maça özel (kadın ve öğrenci kombineleri de dahil) transfere açıktır ve başka bir passolig karta devir yapılabilir. Passolig başvurusunda bulunan ancak kartı eline ulaşmayan taraftarlarımız maçtan 2 saat öncesine kadar stadyumdaki gişelerden tek geçişlik kartlarını alabilirler.

SATIŞ NOKTALARI

Meydan Passolig Gişeleri

Sadri Şener Mağaza

Ziyabey Tesisleri

Medical Park Stadyumu

KAĞIT BİLET SATIŞ NOKTALARI

Meydan Passolig Gişeleri

Ziyabey Tesisleri

Medical Park Stadyumu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.