Çalımbay'dan Burak ve Beşiktaş yorumu

Trabzonspor ligin 23. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 yendi. Trabzonspor'da Burak Yılmaz, maçta gördüğü sarı kartla Beşiktaş mücadelesi öncesi cezalı konuma düştü. Bordo-mavililierin çalıştırıcısı Rıza Çalımbay maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

İşte Çalımbay'ın maç sonu açıklamaları:

Kötü başlamadık. Sadece berabere kalıyorduk, onu abartıyorlardı. Bu puan, puandır diyorduk biz, bu bir gün dönecekti. İlk 20 dakikadan sonra çok iyi oynadık. 20 dakikadan sonra bize döndü maç. Son pasları biraz daha iyi değerlendirsek, çok daha farklı bir şekilde buradan ayrılabilirdik. Burak'ın kart görmesini istemezdik, gördüğü pozisyon da gereksiz bir pozisyondu. Bir bakıma da siliniyor, sıfırlanıyor, o da bizim için bir avantaj. Beşiktaş'la karşılaşacağız zor bir maç olacak. Beşiktaş, son iki yılın şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım. Elimizden geleni yapacağız.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105