Cimbom'dan Yusuf Yazıcı bombası! Okan Buruk devrede

Teknik direktörlük görevine Okan Buruk'u getirecek olan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, Yusuf Yazıcı’nın transferi için kolları sıvadı. Başarılı futbolcuyla ilk görüşmeyi Fransa’da bulunan Okan Buruk'un yaptığı öğrenildi.Galatasaray'da Dursun Özbek'in seçilmesiyle harekat başladı.İlk iş olarak Okan Buruk'la el sıkışan ve hoca sorununu çok da beklemeden çözen sarı-kırmızılılar takımı güçlendirmek için çalışmalara hız verdi.Hem takıma güç katacak, hem de taraftarları coşturacak bir isim arayan yönetim listenin ilk sırasına Yusuf Yazıcı'yı yazdı.Hatta ilk görüşmeyi de oğlunun tedavisi için Fransa'da bulunduğu sırada yeni teknik direktör Okan Buruk yaptı.Buruk'un, "Galatasaray'da birlikte önemli işlere imza atabiliriz" dediği öğrenildi.

RUSLAR ÇEKİLDİ

Yusuf Yazıcı'yla ilgili Rusya ve Fransa'dan gelen haberler de transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.Rus basını, CSKA Moskova'nın 25 yaşındaki milli futbolcunun, 11 milyon euro olan satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmediğini duyurdu.Yusuf Yazıcı'nın bonservisini elinde bulunduran Lille'in başkanı Olivier Letang de "Yusuf, CSKA Moskova'da kalmayacak. Bu bilinen bir gerçek. Onunla yakından ilgilenen başka kulüpler var" diye konuştu.Şimdi gözler Galatasaray yönetiminin hamlesine çevrildi.

YEŞİL IŞIK YAKMISTI

İstanbul'da yaşamak istediği bilinen Yusuf'un menajeri geçen sezon G.Saray'a yeşil ışık yakmıştı.Yusuf'un menajeri, yaptığı açıklamada, "Fatih Terim'le çalışmak ister" demişti.Öte yandan Cimbom, Lille'le anlaşması halinde sözleşmesindeki özel madde nedeniyle Trabzonspor'dan da izin almaya çalışacak.

YUSUF YAZICI'NIN PERFORMANSI

Bonservisi Lille'de bulunan Yusuf Yazıcı, geçen sezonun devre arasında Rus ekibi CSKA Moskova'ya kiralanmıştı.Milli futbolcu, Rus ekibiyle çıktığı 10 lig maçında 8 gol atmıştı.Lille ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Yusuf'un güncel piyasa değeri ise 17 milyon euro.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.