Erman Toroğlu: Hüseyin Göçek'ten hakem olmaz

Süper Lig'in 28. haftasının açılış maçında Medipol Başakşehir, Ankaragücü'nü 2-1 yendi. A Spor ekranlarında mücadeleyi değerlendiren Erman Toroğlu, maçın hakemini, "Hüseyin Göçek'ten hakem olmaz" sözleriyle eleştirdi. Toroğlu, maçı kimin idare ettiğini sorarak, VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu'na de 'sen kimsin' diye sert çıktı. Toroğlu, Göçek'in geçen yıl hakemliğinin bitmek üzereyken Başakşehir başkanı tarafından kurtarıldığını ve bu maçta bedel ödediğini söyledi. Toroğlu ayrıca bir tezgah kurulduğunu belirterek "Trazbzonspor'un da anasını ağlattılar" dedi.

İşte Toroğlu'nun sözleri: 

Bazı şeyler tesadüf değil. Göksel Gümüşdağ bazı şeylere hakim. İsim söylüyorum bakın. Bu hakem kim biliyor musunuz? Geçen sene olayların başladığı Galatasaray Konyaspor maçında yardımcı hakemin ısrarla "pozisyon temiz penaltı verme" dediği pozisyonda penaltı veren hakem Hüseyin Göçek. Yusuf Namoğlu ve ekibi bu hakeme sezon sonuna kadar maç vermeme kararı verdiler. Bunun üzerine Göksel Gümüşdağ başta olmak üzere Ali Koç ve Fikret Orman “Siz bu hakemlere ceza veremezsiniz, böyle adalet olmaz” dediler ve Hüseyin Göçek’i geçen sene kurtaran Göksel Gümüşdağ başkanlığındaki ekip oldu. Şimdi ben Hüseyin Göçek’im sen de Mustafa Öğretmenoğlu’sun. Ben de FIFA kokartı var. Sende mahalli Süper Lig hakemisin. Bir ofsayt pozisyonu var, sana göre bana göre gol veya değil. VAR saatlerce bakıyor ve kararı VAR veriyor. Lan maçı sen mi idare ediyorsun VAR mı ediyor! VAR kim, hakem benim, pasif mi aktif mi kararı ben veririm. Niye biliyormusun korku! “Ya golü verirsek de yukardan bazılarını memnun edemezsek” var. Maça tayin yapmış. Trabzonspor bildiri yayınladı iki gün önce tayini görünce. Aptal mı Trabzonspor. Kaç takımı ilgilendiriyor bu maç, şampiyonları ve gidenleri. 

Anahtar Kelimeler:
MaçHakemMedipolToroğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105