Fanatik durmuyor, algı yaratıyor

Fanatik Gazetesi algı yaratmaya devam ediyor. Fanatik TV'de, Göztepe - Trabzonspor karşılaşmasını FIFA 20 oyun motorunda oynatarak maçı berabere bitiriyor. Trabzon'un liderliği kaybetiiğini yazıyor. İşte o haber: 

Trabzonspor'a, Göztepe Şoku!

Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmaları oynanmadan ligin tatil edilmesinin ardından, tüm spor severler futboldan zorunlu bir uzaklaşma yaşadı. 27. Hafta karşılaşmaları oynanmış olsaydı Trabzonspor, zorlu Göztepe deplasmanına konuk olacaktı. Biz de Fanatik Tv'de bu karşılaşmanın sonucunu, FIFA 20'yi oyun motorunda oynatarak öğrenmeye çalıştık... İşte karşınızda Göztepe - Trabzonspor karşılaşması!

Fanatik Tv'de her hafta Süper Lig'in karşılaşmalarının canlı anlatımını FIFA 20 oyunu aracılığıyıla Nihat Uzel sizlerle buluşturmaya geliyor. 27. haftanın en zorlu karşılaşmalarından birisi olan Göztepe - Trabzonspor  karşılaşması 0-0 beraberlikle sonuçlanırken, Trabzonspor bu sonuçla beraber liderliği kaptırabilirdi.

Anahtar Kelimeler:
FifaGöztepeSüper
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.