"Hangi ağababaları sevindirdiğini biliyoruz"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten açıklama geldi. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç 2-2 sonuçlanan ve olaylara sahne olan Trabzonspor Alanyaspor mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

KÜFÜRLERİ LANETLİYORUM

Hasan Çavuşoğlu'na tepki gösteren Genç "Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun ve yöneticilerinin dün akşam, Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu’na sarfettiği ağza bile alınmayacak küfürleri lanetliyorum. Bu müfteri zihniyet, ağzına alkol dahi sürmemiş bir adama alkolik diyecek kadar alçaklaşmış, ölmüş bir anneye küfredecek kadar pespayeleşmiştir."

"HANGİ AĞABABALARI SEVİNDİRDİĞİNİ BİLİYORUZ" 

"Rakip Trabzonspor oldu mu, birilerinin beraberliğe dahi ne kadar sevindiğini ve hangi ağababalarını sevindirdiğini çok çok iyi biliyoruz. Ahlak erdemini, gelecek kuşaklara aşılayacağımız bir platformda bu tür haysiyetsizlerin yeri yoktur. Türkiye Futbol Federasyonu’nu acilen göreve davet ediyorum.Klübümüzün bu mücadelede sonuna kadar arkasındayız,hangi karar alınacak veya hangi eylem yapılacaksa sonuna kadar HAZIRIZ.Şampiyon Trabzonspor" 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan Çağılcı 4 yıl önce

Tebrik ederim,Sn.Başkan.Yüreğine sağlık