İkinci kamp maç ağırlıklı olacak

GAZETE61 SPOR SERVİSİ - Sezon öncesi birinci etap kamp çalışmalarını Macaristan’ın Telki kasabasında tamamladıktan sonra ikinci etap kampı için Slovakya’nın başkenti Bratislava’nın Samorin kasabasına gelen Trabzonspor, önceki akşam yaptığı idmanla çalışmalara başladı.

Teknik Direktör Ersun Yanal nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ısınmanın ardından topla kondisyon, pas ve taktik çalışmasıyla başladı. Daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanın ikinci bölümünde ise yarı sahada oynanan maçla idman sona erdi.

İdmanın basına açık bölümünde Teknik Direktör Ersun Yanal takımdaki oyuncularla zaman zaman birebir ilgilenirken, taktik vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

Macaristan’daki kampı yeni transfer Kucka’nın da katılımı ile 26 oyuncuyla tamamlayan bordo-mavililerde Teknik Direktör Ersun Yanal ikinci etap kampında da aynı oyunculara yer verdi.

Öte yandan Macaristan kampında bir hazırlık maçı oynayan Trabzonspor, Slovakya kampında 5 hazırlık maçı oynayacak.

BEŞ MAÇ OYNANACAK
Trabzonspor Samorin’deki ilk maçını bu akşam Türkiye Saati ile 19.30’da Macaristan’ın ikinci lig takımlarından Dorogi FC ile oynayacak. Bordo-mavililer ikinci maçını ise yarın Türkiye saati ile yine 19.00’da Macar ikinci lig takımlarından Eto Györ’le oynayacak. Maçların ise Trabzonspor’un kamp yaptığı X-Bionic Otel’in antrenman sahasında oynanacağı belirtildi.

Öte yandan Trabzonspor’un 25 Temmuz’da izin yapacağı ve diğer günlerde birer gün arayla 3 hazırlık maçı daha yapacağı ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.