İngilizler onu izlemeye geldi!

Bordo-Mavililer’in en formda oyuncularından biri olan Okay Yokuşlu, son dönemde Avrupa takımlarının da dikkatini çekiyordu. Okay’ı, Beşiktaş mücadelesinde İngiltere Premier Ligiekiplerinden West Bromwich’in izleme ekibinden bir yetkilinin de takip ettiği öğrenildi. 23 yaşındaki oyuncu, Siyah- Beyazlılar karşısında orta alanda elinden geleni yapmakla kalmadı, özellikle ikinci yarıda Kucka’nın çıkmasından sonra bu bölgede adeta tek başına savaştı.

Pardew’la paylaşacak

90 dakika boyunca 6 kez adam geçme girişiminde bulunan ve hepsinde başarılı olan milli futbolcuyu takip eden West Brom yetkilisinin, topladığı bilgileri teknik direktör Alan Pardew’le paylaşacağı ardından Ada temsilcisinin transfer girişimiyle ilgili olarak şimdiden harekete geçeceği konuşuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105