Medel & Serdar restleşmesi!

MEDEL’E BAK SEN
Bordo-mavililer, 5 milyon EURO’luk bonservis bedeli ile İnter ile anlaşmaya varırken, Medel’in sürekli ‘taliplilerim var’ diyerek yıllık ücretinde piyasayı kızıştırma çabası üzerine Trabzon resti çekti. 2.5 milyon EURO’luk teklif yapan bordo-mavililer, beklemeye geçerken, yıldız isme hiçbir talipli kulüp ise bu rakama çıkamadı.

SERDAR DEVREDE
Bu nedenle Medel’de ‘tok alıcı’ olarak bekleyen ve böylece transferi bitirmeye çalışacak olan Trabzonspor, Serdar’ı bırakmak istemeyen S.Moskova’ya 2 milyon EURO’luk bonservis teklif ederken, 4 milyon EURO’luk istek karşısında geri adım attı. Serdar ile kalan 1 yıllık opsiyonunu kullanan Rus ekibi, sözleşmesini uzatmak için ikna edemediği yıldız stoper ‘Trabzon’a gideceğim. Ya şimdi verirsiniz, ya da gelecek yıl bedava giderim’ demesi Trabzon’un elini güçlendirdi. Trabzon, son teklifi sonrasında  ‘şimdi olmazsa gelecek yıl bedava alırız’ diyerek Rus ekibini ikna için beklemeye geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105