Norveçli golcü yaşadığı diyaloğu anlattı

Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth, Emre Belözoğlu ile yaşadığı diyaloğu ülkesinin basına anlattı.  Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth, Fenerbahçe maçının ardından ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Trabzonspor, dün akşam konuk olduğu Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükseldi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Bordo Mavililerde dikkat çeken isimlerin başında yine Norveçli golcü Alexander Sörloth geldi. Golcü oyuncu maçın henüz 6. dakikasında Fenerbahçe savunmasının hatasını değerlendirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golcü oyuncu Fenerbahçe savunmasına zor anlar yaşatırken topu ayağına her aldığında gol tehlikesi yaşattı. Alexander Sörloth, 83. dakikada Bordo Mavili takımın ikinci golünü de kaydederek maça damga vurdu. Sörloth, bu sezon Fenerbahçe ağlarına toplamda 4. golünü atmış oldu. Alexander Sörloth'un maçta kaydettiği gollerin yanı sıra Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu ile girdiği diyalog da maçta öne çıkan anlardan biriydi.

Maçın 24. dakikasında Serdar Aziz ile girdiği kafa topu mücadelesinde yerde kalan Alexander Sörloth, Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu'nun itirazları sonrası tecrübeli futbolcuya dönerek 'Sus' işareti yaptı. Bu pozisyonun ardından itirazlarını sürdüren Emre Belözoğlu önce sarı ardından kırmızı kart görerek oyun dışında kalırken Sörloth sarı kart ile cezalandırıldı. Alexander Sörloth maçın hemen ardından Emre Belözoğlu ile girdiği diyalog hakkında ülkesi Norveç'ten VG'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Sörloth yaptığı açıklamada, "Ülkenin en büyük takımlarından ve bizim rakibimiz olan Fenerbahçe'yi kesinlikle harika ve büyülü bir duygu. Takım arkadaşlarımla müthiş bir iş çıkardık." dedi. Alexander Sörloth, Emre Belözoğlu ile girdiği diyalog ile ilgili ise, "Tartışma boyunca çok konuştu. Biraz sinir bozucuydu." dedi. Sörloth ayrıca, "Ondan biraz sessiz olmasını istedim çünkü öyle olması gerekiyordu." dedi. (Skorer)
 

Anahtar Kelimeler:
KupaNorveç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Op.Dr.Ayhan Çağılcı 4 yıl önce

Emre öfke terapisi görüyor ancak pek fayda görmüşe benzemiyor