O Artık Trabzonsporlu

İran Milli Takımı'nın stoper oyuncusu Majid Hossein artık Trabzonsporlu.  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin yanında bulunan yat limanında düzenlenen imza töreninde konuşan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu,, "Yeni transferimiz Majid'i uzun zamandır tanıyordunuz. Bonservisi ile ilgili ufak bir pürüz vardı. Yeni halloldu. Umuyoruz  ki Trabzonspor'a katkı sağlayacak ve burada başarılı olacak" dedi.
Gece geç saatlerde Trabzon'a getirilen Zargo Touri ve Eric Ayuk ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Hacısalihoğlu, "Bu oyuncularla görüşeceğiz. Anlaşmaları tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.
Burada olmaktan mutluyum
Trabzonspor'un yeni transferi Majid Hossein, Trabzon'da bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek,, "İran'daki eski takımımın taraftarı çoktu. Daha çok taraftarı olan bir takıma geldiğim içim mutluyum" dedi. Avrupa'da birkaç takımdan teklif aldığını belirten  başarılı oyuncu, Trabzonspor'u tercih ettiği için mutlu olduğu söyledi. Hossein yeni sezonda Okay Yokuşlu'nun giydiği 5 numaralı formayı giyecek. 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporIran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.